• LID BIJ LEEF!

 • Sc. Overwetering heeft een overeenkomst gesloten met LEEF! Sportcentrum Olst-Wijhe. Hierdoor is het voor onze leden (zowel de actieve als de niet-actieve) én onze Vrienden van Overwetering mogelijk om het hele jaar door tegen gereduceerde tarieven fit te blijven.

 • Voor wie?


  Deze aanbieding geldt voor alle leden van onze vereniging, alsmede voor de Vrienden van Overwetering.

  Wat zijn de mogelijkheden?

   

 • JAARKAART

  1x sporten per week 1 maal gebruik maken van al onze faciliteiten zoals fitness, sauna & groepslessen

  KOSTEN €15,50

  per 4 weken per deelnemer

 • AANVULLING

  3 MAANDEN ONBEPERKT DOOR SPORTEN IN DE ZOMER

  In juni-juli-augustus onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten zoals fitness, sauna, groepslessen

  TOESLAG €10,50,-

  per 4 weken per deelnemer

 • JAARKAART ONBEPERKT

  onbeperkt sporten per week 1 maal gebruik maken van al onze faciliteiten zoals fitness, sauna & groepslessen

  KOSTEN €26,00

  per 4 weken per deelnemer

 • Hoe werkt het?


  Inschrijven is mogelijk via onderstaand door Sc. Overwetering en LEEF! gezamenlijk opgesteld formulier Ook leden die al lid zijn van LEEF! kunnen op deze manier in aanmerking komen voor de gereduceerde tarieven. De ingevulde gegevens worden gecontroleerd en doorgestuurd naar LEEF! Zij verwerken dit in hun systeem en je kunt dan direct zelfstandig komen sporten. Inschrijven is gratis en je ontvangt daarbij een gratis club card. Het lidmaatschap betreft een abonnement van minimaal 52 weken, dat daarna zoals wettelijke bepaald per 4 weken opzegbaar is. Ieder lid zorgt zelf voor de betaling, dus dat loopt rechtstreeks via LEEF! en niet via Sc. Overwetering.

  Door het invullen van onderstaand formulier ga ik akkoord met het doorsturen van mijn persoonsgegevens naar LEEF! Sportcentrum Olst-Wijhe en geef ik LEEF! toestemming contact met mij op te nemen over de contractvorm die ik hieronder heb ingevuld. Het ingevulde formulier wordt, nadat het is doorgestuurd naar LEEF!, niet bewaard in de administratie van Sc. Overwetering.