• Zaterdag 4 juni vond om 11.00 uur de aftrap plaats van het Ripperda Tweewielers Sixday toernooi op Sportpark Overwetering. Lid of geen lid, een grote variatie aan vrienden en familie deden mee dit jaar, wat resulteerde in 5 dames- en 12 herenteams. Met een heerlijk zonnetje en enthousiaste deelnemers waren alle ingrediĆ«nten aanwezig voor een gezellige en sportieve dag.

    En een gezellige dag werd het, met veel plezier en spannende wedstrijden. De organisatie is erin geslaagd om een evenwichtige poule indeling te maken, met als resultaat dat bij de dames 'Goaldiggers' en bij de heren 'Hengelsport Vereniging DLS' met de toernooiwinst aan de haal gingen. Na afloop werd de nieuwe sponsor Ripperda Tweewielers uit Olst in het zonnetje gezet en speler van het toernooi werd dit jaar na unaniem besluit van de jury Ronnie Eldering.

    Einde middag stond er een ambachtelijke bbq op het programma onder muzikale begeleiding van SIDJ. Tot de laatste uurtjes bleef het gezellig en werd volop genoten van de muziek in een heerlijke zon.