• Met de Salland Zorgverzekering help je jezelf en de club! Je profiteert zelf o.a. van korting op een aanvullende beurs en andere extra’s, en Sc Overwetering ontvangt €50 voor iedereen die een zorgverzekering afsluit via Sc Overwetering. Dit geldt voor al onze leden, donateurs, vrienden, sponsoren en fans. Dat betekent dat niet alleen jij, maar ook je familie en vrienden van de korting kunnen profiteren! En dat is dus win-win, want daarmee wordt ook onze clubkas gespekt!

  Via salland.nl/collectief/overwetering kun je het collectief van Sc. Overwetering bekijken. Via deze link kun je ook meteen overstappen naar een Salland Zorgverzekering.

  Wat levert het jou op

  • Een regionale zorgverzekeraar met landelijke dekking
  • 8% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen
  • 25% korting op alle artikelen via sportdirect.com
  • 2 maanden gratis toegang tot fitchannel.com

  Daarnaast kan het interessant zijn om bij Salland te kiezen voor het maximaal vrijwillig eigen risico. Je ontvangt daarmee een korting van €25,- per maand. 

  Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via salland.nl/collectief/overwetering - Salland Zorgverzekering zegt je huidige zorgverzekering op. Op de website van Salland Zorgverzekering kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past.

  Hoe help je Sc Overwetering hier mee

  Sc Overwetering ontvangt €10 voor iedereen die klant blijft bij Sallandse Zorgverzekering, en zelfs € 50 voor iedere nieuwe klant. Het afgelopen jaar bedroeg de bijdrage van deze polis bijna drieduizend euro voor onze kas, een fantastisch bedrag dat is ingezet voor de jeugdopleidingen bij onze club.

 • Heb je nog vragen?

  Binnen de club kun je terecht bij Wim Hitman, te bereiken onder 06-49106595. Wim is al jaren onze ambassadeur voor deze activiteit en daardoor goed op de hoogte van alles wat met de zorgverzekering te maken heeft.