• Zaterdag 20 november mogen we weer een potje ballen. Ditmaal een thuiswedstrijd tegen Activia JO13-1. Het is erg jammer maar door de coronamaatregelen mag er vandaag geen publiek bij zijn. Helaas is Jan ziek geworden en kan er niet bij zijn. Collin vervangt nog steeds de geblesseerde Dani. Stef is ingevallen bij een ander team en zal later aanschuiven. Hierdoor starten we zonder wissel.
    Het fluitsignaal voor de wedstrijd wordt gegeven. Wij pakken al snel de regie en we zijn direct in de aanval. Al snel wordt de score geopend door Kevin na een pass van Levi 1-0.
    Een vrije trap krijgen we in de 7de minuut net buiten het 16 meter gebied. Helaas wordt deze door Levi in de muur geschoten. Brent gaat met een goede loopactie langs zijn directe tegenstander en kan vrij naar de goal lopen. Het schot is niet scherp genoeg waardoor de keeper deze eenvoudig kan weren. Er wordt goed gevoetbald en wij domineren de wedstrijd. Er volgen een aantal aanvallen en doelpogingen van afstand maar eindigen niet in het doel. Dan een corner van de rechterkant, 23ste minuut. De bal komt hoog voor in het 5 metergebied. Deze lijkt in de handen van de keeper te verdwijnen. Maar wat gebeurt er nu….de bal glipt door zijn handen en daar staat Jurjen en schiet hem in de touwen 2-0. Ongeveer 5 minuten later geeft Binck de bal aan Kevin die deze kan afronden 3-0. Het gaat lekker. De aanvallen van de tegenstander worden door onze verdediging goed geweerd en zo kunnen we met een goed gevoel de kleedkamer ingaan voor de rust.
    De 2de helft begint met Victor op de bank en staat de inmiddels gearriveerde Stef hiervoor in het veld. Al vrij snel wordt er 4-0 gemaakt door een goed schot van Binck na goed voorwerk van Brent en Kevin. Even later krijgen we een penalty doordat Binck wordt neergehaald. Levi gaat proberen deze te verzilveren. Het schot is niet venijnig genoeg en wordt goed tegengehouden door de keeper. Het spel gaat door en al snel komt er weer een kans door balovername op het middenveld en komt de bal bij Stef die via de zijkant richting de goal loopt. Met een super mooi en berekend schot wordt de bal over de keeper in de goal geschoten 5-0. Dan weer een aanval via Stef aan de zijkant, een pass op Kevin en een schot op goal. De keeper houdt hem tegen maar er is een rebound waardoor de goed meegelopen Brent kan afronden. Het is alweer 6-0.
    Dan begint ons spel af te zwakken en wordt de tegenstander sterker. Een goed afstandsschot verdwijnt achter Roan in de goal. Het is 6-1. Het spel speelt zich nu voornamelijk op onze helft af en we krijgen er maar geen controle op. Met man en macht moeten we verdedigen en we krijgen geen controle meer terug over de wedstrijd. De tegenstander krijgt nog wat kansen maar gelukkig wordt er niet meer tegen ons gescoord tot aan het eindsignaal.
    Vandaag goed begonnen aan de wedstrijd, grotendeels het spel bepaald en de kansen goed benut. Helaas eindigde de wedstrijd wat rommelig waardoor er helaas nog een tegengoal kwam. Op naar volgende week waar Oene op het programma staat. Eén van de lastige tegenstanders die ook bovenin de competitie meedraait.