• Vandaag, op de laatste speeldag van de competitie, kon het dan gebeuren. Met een gelijkspel zou het vandaag alsnog genoeg zijn om de titel binnen te halen na de kleine deceptie op woensdagavond tegen Diepenveen waarbij wij in de 93e minuut de gelijkmaker moesten incasseren. Maar vandaag dus een nieuwe kans. Met mooi weer en veel publiek waren de omstandigheden in ieder geval top. Iedereen wasserij met alleen de kleine aantekening dat Linda Bos een blessure had opgelopen, drie weken geleden op de training. Toch was ook zij evt inzetbaar mits de stand het toeliet. Ook Brigitte Sanders was erbij na een lange afwezigheid door een ingrijpende operatie. Vanaf de aftrap bleek dat we de goed in de wedstrijd zaten. Na 3 minuten bracht Myrthe Kappert ons al op 1-0. Uiteraard zorgde dat voor wat rust bij de meiden. Bij vlagen werd er goed gevoetbald en dat werd beloond door Loes Jansen en Myrthe Kappert nogmaals. Bij de rust was het dan ook 3-0. In de rust werd aangegeven er ook de 2e helft met frisse moed weer tegen aan te gaan. Het publiek, het weer en een aanstaand feestje moesten voldoende motiveren. Maar dat kwam niet uit.... vanaf de aftrap werd het zelfs vlotjes 3-1 en dat hadden we niet voorzien. Het werd slordig en slordiger en we voetbaleden gewoon niet veel kansen bij elkaar maar moesten wel blijven uitkijken voor de snelle spits van Loenermark. Zij kregen ook nog 2 behoorlijke kansen maar deze gingen mis. Kregen wij nog kansen dan?? Ja maar dit waren echt geen grote kansen totdat er in 91e minuut een kans zich voor deed voor een der beteren vandaag, Lisa Krus kapte zichzelf vrij en joeg de bal van 20 meter steenhard onder de lat en het feest kon beginnen.
    4-1 winst en kampioen, op naar de 4e klasse en daar is de huidige groep klaar voor. Zeker ook met de aanvulling die er bij komt met 4 nieuwe speelsters. Hopelijk wordt er dan ook snel duidelijk wie deze meiden gaat begeleiden in deze 4e klasse. Dat deze groep daar kansrijk gaat zijn is duidelijk.

    Het was een mooi seizoen met daarin een aantal bijzondere emotionele momenten waar de groep zich doorheen heeft gevochten. Alleen daarom is de titel dan ook meer dan terecht.!!