• Ben jij iemand die er graag voor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Haal je voldoening uit het feit dat er dankzij jouw inspanningen altijd een scheidsrechter is bij de wedstrijden van onze voetbal-jeugd? Heb je wekelijks een ruim half uurtje over? Dan ben jíj degene die we zoeken!

  Wat ga je doen

  Voor iedere thuiswedstrijd van de jeugdvoetbal zijn verenigingsscheidsrechters en/of spelbegeleiders nodig.  De scheidsrechterscoördinator zorgt voor het werven, aanstellen en indelen van scheidsrechters binnen de vereniging. Daarnaast organiseert de scheidsrechterscoördinator samen met de jeugdcommissie scheidsrechteractiviteiten en -opleidingen. De scheidsrechterscoördinator werkt samen met het (jeugd-)bestuur en neemt deel aan de maandelijkse jeugdcommissie vergaderingen.

  Hierbij lever je een wezenlijke bijdrage aan het voetbalplezier van de hele voetbal-jeugdafdeling, want zonder scheidsrechter geen wedstrijd.

  Kerntaken:

  · Wekelijks tot maandelijks (naar eigen invulling) planning maken voor scheidsrechter bezetting
  · Aanspreekpunt voor zaken omtrent scheidsrechters
  · Contact houden met wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters en spelbegeleiders
  · Scheidsrechters informeren over eventuele afgelastingen
  · Werven/inventariseren nieuwe scheidsrechters en spelbegeleiders voor cursussen/opleiding
  · Begeleiden van nieuwe spelbegeleiders/scheidsrechters werven en inplannen
  · Organiseren van een leuke activiteit voor spelbegeleiders/scheidsrechters (1 à 2 keer per jaar)
  · Ontwikkeling van het scheidsrechtersbeleid / scheidsrechterscommissie
  · Attentie verzorgen in de week van de scheidsrechter

  Interesse?

  Voor deze functie zoeken wij één of meerdere enthousiaste personen die beschikken over organisatorische vaardigheden en effectief kunnen communiceren. Deze functie is per direct beschikbaar. We verwachten dat deze functie ongeveer 6 tot 8 uur per maand in beslag zal nemen. Heb je interesse of wil je nog iets vragen? Neem dan gerust contact op met Mike Jansen (vrijwilligerscoordinator) via 06-82817633 of via samendoen@overwertering.nl.