• Voor het komende seizoen 2022/2023 is Sc Overwetering op zoek naar een enthousiaste HJO. Vorig seizoen is Sc Overwetering gestart met invulling van de functie HJO. Dit is gestart om uiteindelijk de jeugdafdeling voetbal naar een hoger niveau te brengen. Gelijke aandacht voor alle jeugdleden en een verbeterde trainingsstructuur zijn ingrediënten om dit te verwezenlijken. De HJO heeft hier een belangrijke spilfunctie in.

  Sc Overwetering is een gemoedelijke dorpsclub in Olst. Leden komen uit de kernen Olst, Boskamp, Den Nul en uit het buitengebied. Sc Overwetering heeft een gezonde jeugdtak met ongeveer 200 jeugdleden. Tot aan de junioren hebben we in elke leeftijdscategorie meerdere teams. Junioren bestaan uit teams in de categorieën JO15, JO17 en JO19.

   In het lopende seizoen is onder begeleiding van de HJO gezamenlijk met de trainers het nieuwe Technisch Beleidsplan geïmplementeerd. Voor de onderbouw is dit gestoeld op de voetbaltechnische ontwikkeling van de voetballers. Spelprincipes worden stapsgewijs vanaf de JO11 geïntroduceerd.

  Mocht je belangstelling hebben voor deze functie, open dan de bijlage voor nadere informatie. 

  Graag sollicitatie mailen naar pascalijsseldijk@ziggo.nl Voor vragen en verdere informatie kun je bellen of appen. Technisch Team Sc Overwetering

  Pascal IJsseldijk       06 54 24 38 29
  Marcel Teelen         06 20 63 43 52