• Vanaf komend seizoen gaat Eric Looijen de functie van HJO bij Sc Overwetering invulling geven. Na meerdere goede en prettige gesprekken zijn wij er van overtuigd dat Eric zijn steentje gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons jeugdvoetbal. Eric past als persoon prima binnen onze vereniging. Met zijn jarenlange voetbalervaring in meerdere functies zal hij samen met TTO en trainers het geheel naar een hoger plan brengen.

  In het seizoen 2020-2021 zijn we binnen Overwetering gestart met de functie HJO. Dit is de afgelopen 2 seizoenen prima door Erik Koudijs ingevuld. Erik heeft samen met het TTO en de trainers de functie een gezicht gegeven. Een verbeterde structuur en directe contact met de trainers hebben zijn vruchten afgeworpen. Erik heeft te kennen gegeven als assistent veldtrainer bij de jeugd van Go Ahead Eagles aan de slag te gaan. Hij gaat daar Bram Meeuwissen bij de JO13 assisteren.

 • Tot einde van het seizoen is Eric Looijen technisch manager bij Robur et Velocitas. Hij is daar samen met de diverse trainers verantwoordelijk voor Robur 1, 2, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1. De trainersloopbaan van Eric Looijen begon in 1985 bij de pupillen van AGOVV. Via Klarenbeek werd hij van 1992 tot 1999 eerste elftalspeler en juniorentrainer bij Robur, waarna hij seniorentrainer werd.

  Na twee jaar AGOVV 2, drie jaar Columbia 1 en drie jaar Enter Vooruit 1 keerde Looijen in 2008 terug bij Robur als hoofdtrainer. De missie was een nieuwe hoofdmacht te formeren met veel eigen jeugd. Dat lukte zeer goed, bovendien promoveerde Robur 1 in vijf jaar van de 4e naar de 2e klasse.

  Na het hoofdtrainerschap bleef Eric Looijen in 2013 op verzoek van het bestuur aan bij Robur als technisch manager van het selectievoetbal, een functie die hij inmiddels negen jaar bekleedt. Ook was hij drie jaar stagecoach van de CIOS-trainers.

  Met de benoeming van Eric zijn wij zeer content. Wij kijken dan ook uit naar de samenwerking en wensen Eric veel plezier en succes. Welkom bij Sc Overwetering Eric!

  Verder danken wij Erik Koudijs voor zijn jarenlange inspanningen voor Sc Overwetering. Veel succes bij GAE!