• Tot op heden is zowel het leiderschap van het 1e elftal als van het 2e elftal niet ingevuld. Voor beide teams zijn we op zoek naar een leider.

  Wil je het 1e elftal of het 2e elftal van Sc Overwetering met plezier laten voetballen en kun je goed organiseren? Dan kom jij zeker goed uit de verf als teamleider van de selectie van Sc Overwetering!

  Overwetering is per direct op zoek naar elftalleiders die de technische staf van de selecties komt versterken. Een enthousiaste groep gemotiveerde spelers die op zondag spelen. In jouw rol ben je de steun en toeverlaat van trainer Christiaan Veltmaat/Paul Roskam. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

  Wat ga je doen?

  Op zondag (wedstrijddag) regel jij alle (rand-) zaken rondom het voetbal. Denk daarbij aan het regelen van vervoer voor uitwedstrijden, het regelen van de wedstrijdkleding en de administratie (o.a. het wedstrijdformulier). Als het even kan neem je een kijkje bij de training op dinsdag en/of donderdag. Kortom, dankzij jouw inbreng zijn alle randvoorwaarden goed geregeld.

  Verder en niet onbelangrijk, je hebt oog voor plezier en gezelligheid, dit onder de noemer #samendoen.

  Kom je ons team versterken?

  Heb je belangstelling of wil je meer weten, neem dan contact op met voorzitter Mark van Gurp (06-46 21 33 93) of met de bestuurslid Technisch Team Pascal IJsseldijk (06-54 24 38 29).