• Beste jeugdvoetballers,

  Afgelopen vrijdag 26 november 2021 heeft de regering nieuwe corona maatregelen afgekondigd. Helaas mogen we na 17.00 uur niet meer sporten. De KNVB gaat woensdag 1 december nog proberen ruimte te krijgen via de Tweede Kamer, omdat sporten in de buitenlucht weinig kans op besmettingen geeft. De maatregelen gelden vooralsnog voor 3 weken, dus tot aan de winterstop.

  Na een inventarisatie bij onze trainers is het ons gelukt om de komende weken voor iedereen één keer training aan te kunnen bieden. Daar zijn we super blij mee!

  In onderstaand trainingschema kun je zien op welk tijdstip jouw team traint en wie je trainer is. Dat kan een andere trainer zijn dan je gewend bent, omdat niet alle trainers in de mogelijkheid zijn om voor 17.00 uur op het veld te staan. De teams waarvan de kinderen nog naar de basisschool gaan, trainen als team één keer. De kinderen die naar de middelbare school of naar het vervolgonderwijs gaan, krijgen twee tijden aangeboden, omdat de lesroosters van iedereen verschillend zijn. We hopen dat er voor iedereen een gunstig tijdstip bij zit. Verdere informatie:

  • Om het organisatorisch makkelijk te laten verlopen blijven kleedkamers tijdens de trainingen gesloten. Je kleed je dus thuis om en na afloop douche ook weer thuis;
  • We starten op donderdag 2 december en de laatste training is op woensdag 22 december;
  • De KNVB heeft aangegeven dat de competitie op zaterdag gewoon doorgaat. Op wedstrijddagen zijn de kleedkamers open en kleden we ons daar om en douchen na afloop van de wedstrijd.

  Bekijk het trainingsschema