• Terugblik: 27 mei Ripperda Tweewielers Sixday toernooi

  5 jun 2023
 • Na een wat chaotisch begin van deze dag i.v.m. jeugdwedstrijden, filmopname en op de juiste plaats zetten van de doelen, had de organisatie op tijd de controle over dit sixday toernooi.Natuurlijk hadden we mooi, zeg maar fantastisch weer: veel zon, weinig wind. Ook waren er veel deelnemende teams, liefst 21, verdeeld over 6 damesteams en bij de heren 15 teams, die verdeeld werden over 3 poules. In totaal 160 deelnemers, volle bak dus. Onder leiding van 6 uitstekende scheidsrechters werd het niet alleen een sportief toernooi, maar ook spannend tot het eind. Veel toeschouwers konden genieten van het weer en de vele spannende wedstrijden.Eén van de halve finales moest worden beslist via strafschoppen. De keepers hadden weinig kans, maar de spanning was groot. De finale bij de dames en de heren moesten ook beslist worden door strafschoppen. Het sixdaytoernooi werd bij de dames gewonnen door de Liefmansjes, de Bierdames een goede tweede. Bij de heren won het team Kwarktaart en het team Stoeptegels tweede. Als beste speler van het toernooi werd met algemene stemmen Ronnie Eldering gekozen. Of hij blij was?!

  Maar bij dit toernooi gaat het niet in de eerste plaats om het winnen. De tijd na het voetballen is nog belangrijker. Gezellig aan de tafels met je vrienden en vriendinnen en genieten van de muziek van DJ Ton van Wenum en elkaar ontmoeten bij de barbecue. En laten we het lekkere drankje ook niet vergeten. Het smaakte allemaal geweldig. En voor je het weet is het half acht en stopt de muziek. Naar huis gaan is er nog niet bij, want de bar is nog open. Maar aan alles komt een eind en moet er opgeruimd worden en dat is een reuze klus. Dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers is de klus om  10 uur geklaard. 

  Wij willen iedereen, van onderhoudsgroep tot barpersoneel, dus alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan dit Ripperda Tweewielers Sixday Toernooi 2023. En tot de deelnemers : dank voor jullie deelname en tot volgend jaar.

  Heb je nog suggesties, tips, verbeterpunten: laat het ons weten 

  De Organisatie