• Vandaag wacht ons de lastige wedstrijd in Apeldoorn tegen Columbia. Al heel wat jaren komen wij dit team tegen en altijd is het lastig voor ons. De balans zal zeker in ons voordeel spreken maar het nooit spelen we een goede wedstrijd in Apeldoorn. En ja, het gaat om winnen in de sport maar toch willen we ook graag goed voetballen.

  Met 13 meiden (geen Brigitte, Wencke, Sara en Lune) gingen we op pad. Vooraf werd weer eens aangegeven dat het van belang is om vanaf minuut 1 scherp te zijn. Net als vorige week tegen Wijhe.
  Helaas waren we dat niet en het was dan ook erg rommelig en slordig. Niet dat Columbia het veel beter deed, dat was uiteraard wel een prettige bijkomstigheid. Toch kwamen we op een goede manier op voorsprong, een diepe bal richting de snelle Djuna Dokter en die maakte deze kans goed af, 0-1. Vanaf dat moment ging het wel een stukje beter, het leek serieus weer op voetballen. Via goed doorkomen op rechts en bijzondere voorzet van Chantal werd Anouk in stelling gebracht. En dus 0-2. Vlak daarna weer een goede dieptepass op de diepgaande Chantal en ook zij bleef koel, 0-3 en de wedstrijd in de pocket.

  In de rust hebben we aangegeven dat het wel zaak was om weer geconcentreerd te starten maar weer was het slap en slordig. Columbia werd zelfs in staat gebracht o. te scoren en en direct na de 1-3 stonden ze weer voor de goed keepende Linda. Gelukkig pakte zij die bal en kwamen wij snel daarop weer op een marge van 3 dankzij goed afwerken door Myrthe. Zij maakte hiermee haar 99e doelpunt in Vr1!! Zou zij het dan vandaag doen??
  Nog even spurtelde Columbia tegen maar als het gevaarlijk werd was er Linda. Na het eindsignaal was er zeker bij de staf blijdschap maar dan vooral om de punten. Het moet de komende weken wel een stuk scherper anders lopen we een keer tegen een echte zeperd aan.
  We hebben een goede ploeg maar het gaat ook bij ons niet vanzelf!! Hard trainen en op zondag fit en scherp zijn gaat ons ver brengen.

  Vlg week uit naar SHE Vr1

  Doelpunten:
  1x Myrthe
  1x Anouk
  1x Djuna
  1x Chantal