• SC Overwetering organiseert 4e Salland Cup

  7 okt 2021
 • Nadat de editie van 2020 vanwege Corona gecanceld moest worden, organiseert SC Overwetering op dinsdag 19 oktober, in de herfstvakantie alweer de vierde editie van dit succesvolle toernooi: de Sallandcup. Het toernooi vindt als vanouds plaats op het sportpark in Olst en is een internationaal elitetoernooi voor spelers in de leeftijd onder 13 jaar.

  Aan het toernooi doen 10 teams mee, waarvan 3 buitenlandse teams.

  Er is een zeer aansprekend deelnemersveld. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles, Heracles/FC Twente, Vitesse, NEC en PEC Zwolle. Uit Belgie komt Royal Antwerp FC en uit Duitsland Arminia Bielefeld. Heel trots zijn we op de deelname van Rukh Lviv uit het verre Oekraine. Natuurlijk gaat ook een team van SC Overwetering weer meedoen. Een prachtige kans voor onze jonge talenten om zich een keer profvoetballer te wanen. Tot slot is mede organisator Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij.

  SC Overwetering is er erg trots op een dergelijk fraai internationaal deelnemersveld te kunnen presenteren.

  De organisatie is een behoorlijke klus, maar met de ervaring van voorgaande jaar op zak gaat dat zeker lukken. Er is een team van enthousiaste vrijwilligers welke het organisatorische hart vormen. De buitenlandse deelnemers zullen worden onder gebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim 60 vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden op 19 oktober. Meer info op www.sallandcup.nl