• In goed overleg heeft Sander te kennen gegeven na het lopende seizoen afscheid te nemen van Sc Overwetering. Als trainer wil hij namelijk verder; ondanks dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij de club. 
   
  In het 1e seizoen (2018-2019) is het niet gelukt ons te handhaven in de 2e klasse. Na 2 seizoenen in de 2e klasse J was middels een beslissingswedstrijd degradatie naar de 3e klasse een feit. Het 2e seizoen verliep tot begin maart 2020 uitstekend. Corona kwam en zette na 16 speelrondes de competitie stil. Deze werd niet meer hervat; Sc Overwetering eindigde achter SV Epe op de 2e plaats. 
   
  Het 3e seizoen onder Sander werd er goed gestart met 3 overwinningen en 1 gelijkspel. Echter werd half oktober de competitie wederom stop gezet vanwege de corona situatie. Afgelopen seizoen werd er gelukkig wel weer een volledige competitie gespeeld. Vanwege onnodig puntverlies in de laatste wedstrijden werd er op de laatste speeldag net geen periode binnen gehaald. Dit seizoen is afgesloten op de 4e stek. 
   
  Het lopende seizoen verloopt wisselvallig. Er is een brede groep met gelijkwaardige ploegen. Sc Overwetering hoort daar zeker bij. Hopelijk kunnen we dit seizoen afsluiten met een prijs. 
   
  Met Sander hebben wij een een zeer enthousiaste en gedreven trainer in huis. Bij Sc Overwetering heeft hij de kans gepakt om als trainer te starten en zich te ontwikkelen. Zijn kennis, commitment en betrokkenheid hebben binnen de selectie geleid tot spelvreugde en plezier. Bijkomstig is dat binnen de vereniging Sander ook zijn steentje heeft bijgedragen de afgelopen seizoenen. 
   
  Na 5 seizoenen komt er dus een einde aan de samenwerking. Sc Overwetering gaat op zoek naar een waardige vervanger.