• Olster Jaarmarkt een schot in de roos voor Sportclub Overwetering

    4 okt 2022
  • Sportclub Overwetering was als vanouds van de partij op de Olster jaarmarkt op zaterdag 17 september. Ondank het wisselvallige weer was de belangstelling groot voor het doelschieten en het raden van de boodschappen.

  • Voor velen een jaarlijkse traditie die eindelijk weer op het programma stond, de Olster Jaarmarkt. En dan ontkom je er niet aan om een schot op doel te wagen bij de stand van SC Overwetering, of een poging wagen tot het raden van de waarde van het boodschappenpakket aangeboden door Plus van den Hoven. Ook het weer kon de pret niet drukken, velen hebben zich dan ook aan een schot op doel gewaagd.

    Bij het handballen werd er met scherp geschoten, hier ging de winst naar Miranda Jansen met een score van maar liefst 80 punten. Voetballend ging Binck Oosterman uit Olst er met de hoogste prijs vandoor, hij wist met 40 punten de hoogste score neer te zetten.

  • Ook kon er een gokje gewaagd worden met het raden van de waarde van de boodschappen. Ondanks dat velen rekening hielden met inflatie, was dit in de waarde van het boodschappenpakket niet terug te zien. Velen zaten dan ook boven het bedrag van €33,75 wat de waarde van het boodschappenpakket vertegenwoordigde. Angel Jansen zat hier met €33,95 wel héél dichtbij en werd de winnaar van de boodschappen beschikbaar gesteld door Plus van den Hoven.

    We bedanken iedereen die mee heeft gedaan en de vele vrijwilligers die onze stand hebben bemand. Plus van den Hoven wordt hartelijk bedankt voor de beschikbaar gestelde boodschappen.