• Na vele telefoontjes en gesprekken is het helaas niet gelukt om een gediplomeerde train(st)er te vinden voor het seizoen 2024-2025. Veel verenigingen zijn op zoek naar een train(st)er en daarbij komt ook kijken dat veel train(st)ers hebben aangegeven even wat rust te willen pakken en voor volgend seizoen geen team te willen trainen. Een nieuwsbericht wat dus niet per sé goed nieuws is.

    Maar is er dan helemaal geen nieuws te melden rondom de train(st)er? Ja hoor, dat wel! Wij zijn binnen onze eigen vereniging op zoek gegaan naar enthousiaste vrijwilligers die deze taak, wellicht in een duo, willen oppakken. En dat is gelukt! Wij zijn heel blij om te melden dat Francien Steerneman en Wilma Legebeke hebben aangeven dit samen te willen oppakken. Daarbij worden zij ondersteunt door verschillende andere trainers van onze vereniging. De oplossing is voorgelegd aan de speelsters en zij hebben ingestemd met deze aanpak voor komend seizoen. Als vereniging zijn wij ook blij met deze oplossing. We laten hiermee zien dat we nog steeds onder het motto #samendoen, veel voor elkaar kunnen krijgen.

    De zoektocht blijft uiteraard onverminderd doorgaan, dus mocht je nog iemand weten mail ons gerust. Dit kan naar het algemene mailadres van de handbal: handbal@overwetering.nl Wij wensen de dames en de nieuwe coaches veel succes toe in het seizoen 2024-2025.