• Uitwedstrijd Groen Wit ’62.

  Vandaag de laatste wedstrijd van 2021 en de competitie. Vandaag moeten we het doen zonder Kick en Stef vanwege Corona. Ook Patrick en Erik zijn afwezig.
  De stemming is goed en de jongens hebben er zin in. Toch merk je dat de scherpte voor zo’n laatste wedstrijd wat minder is.

  Wij mogen aftrappen en na 2 maal overschieten komt er al een pass op Jan die gelijk richting de goal loopt. Helaas wordt zijn schot geblokt. Zo was de eerste kans al na ongeveer 15 seconden.
  De volgende kans komt al binnen 1 minuut spelen als Kevin de bal krijgt toegespeeld van Jan. Kevin scoort en het is 1-0. Dit kan een leuke pot worden.
  Na enkele kansen verzwakt het spel toch en creëren we weinig kansen
  De tegenstander komt hierdoor beter in het spel en maken we het ons zelf onnodig moeilijk.
  In de 40ste minuut nog een mooie pass van Levi op Kevin. Helaas is het schot van Kevin niet scherp genoeg. Een corner in de 43ste minuut komt op het hoofd van Giel. Hij kopt deze richting Jan die hem kan afronden. Toch nog een goal voor rust. Met 2-0 kunnen we de rust in gaan.

  De 2e helft begint en hopelijk kunnen we er nog een paar doelpuntjes in prikken. Een goede actie van Brent kan daar misschien aan bijdragen. Zijn voorzet eindigt bij Jan maar hij schiet deze jammer genoeg in het zijnet. Dan nog een vrije trap die door Levi wordt genomen. Het schot gaat over de goal heen.
  De 2e wordt er met meer inzet gespeeld maar we blijven de scherpte missen. Een extra doelpuntje zat er helaas niet in en de nul is gehouden. Toch mooi de 3 punten in de zak mee naar huis.

  Hiermee zijn we als 3e geëindigd in de competitie. We hebben gestreden om de 1e plek en dat viel net buiten ons bereik. Hopelijk kunnen we de 2e deel van het seizoen de voortgang doorzetten en weer strijden om de koppositie.
  Voor nu allen fijne feestdagen gewenst en vooral een gezond nieuw jaar. Tot in januari 2022.