• Zaterdag 5 februari speelden we tegen Helios. Een voor ons bekende tegenstander.
  We hebben het tegem Helios altijd lastig en dat zal vandaag niet anders zijn.

  Jurjen is afwezig i.v.m. Corona en Dani is geblesseerd. We moeten het dus doen met 12 man. Jan begint als wissel.
  Er zijn veel ouders meegekomen om de jongens aan te moedigen, hopleijk helpt het.

  De wedstrijd begint rommelig, het spel golft wat heen en weer waarbij Helios wel een overwicht heeft en ook wat kleine kansjes krijgt.
  Pas na 10 minuten krijgen we de eerste kans. Helaas weet Kevin deze niet te verzilveren en blijft het 0-0.
  Na een kwartier gaan we wisselen, Victor gaat eruit en Jan komt op de voor hem onbekende rechtsback positie. Dit doet hij overigens prima.
  We komen het 2e kwart iets meer in balbezit en creëren ook wat kleine kansjes. Tot een doelpunt komt het echter niet dus we gaan naar de kleedkamer met een 0-0 stand.

  Om het middenveld beter onder controle te krijgen schuiven we na rust Bengt door. We spelen achterin dus 1 op 1. Dit is natuurlijk niet zonder risico maar hopelijk krijgen we zo meer grip op de wedstrijd.

  Het plan pakt niet uit zoals verwacht en na 10 minuten draaien we het weer terug. Vanaf dat moment worden we sterker en sterker en spelen we nog voornamelijk op de helft van Helios.
  We creëren de nodige kansen maar ook Helios blijft vanuit de omschakeling zeer gevaarlijk.
  Helaas weten we de kansen niet om te zetten in goals. Het blijft dus 0-0 en we nemen 1 puntje mee naar huis. Gezien de hele wedstrijd een terechte stand.

  Het was een leuke, leerzame wedstrijd. Met 4 punten uit 2 wedstrijden staan we voorlopig bovenaan in de poule. Volgende week thuis mogen we opnieuw proberen 3 punten bij te schrijven.