• Beste Handbalsters,


  Afgelopen week heeft de regering nieuwe corona maatregelen afgekondigd. Helaas mogen we na 17.00 uur niet meer sporten. Dat betekende concreet dat (in de meeste gevallen) jullie wel wedstijden zouden spelen maar dit zonder te trainen aangezien er geen mogelijkheden zijn om eerder te trainen in de sporthal.

  Wij als Sc. Overwetering staan hier niet achter en hebben, net als vele verenigingen in de regio, besloten de competitiewedstrijden te annuleren voor de komende weken. (in ieder geval t/m 19 december 2021).

  Met het doel onze leden wel de mogelijkheid te geven te kunnen sporten, hebben we de vrijgekomen uren omgezet naar trainingsuren. Zo heeft ieder team de kans om lekker te kunnen trainen, zowel jeugd als senioren.

  In onderstaand schema kun je zien op welk tijdstip jouw team kan trainen. Het is absoluut geen verplichting! Geef wel duidelijk aan bij je trainer of je aanwezig zult zijn of niet.

  Zorg dat je binnen 15 min na het einde van de training de sporthal hebt verlaten. Zo voorkomen we dat er te veel mensen op 1 plek aanwezig zijn.
  Uiteraard blijven wij de coronamaatregelen als bepaald door het RIVM hanteren.

  We hopen dat we op deze manier het samen sporten toch kunnen stimuleren in deze bijzondere tijd.

  Zijn er vragen horen we dat graag.

  Handbalcommissie Sc. Overwetering

 • SCHEMA HANDBALTRAININGEN DECEMBER