• Geslaagde editie van de Logt Fietsbingodauwtraptocht

  3 jun 2022
 • Eindelijk was het weer zover. Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, deden maar liefst 139 personen mee aan de 17e editie van de  Logt fietsbingodauwtraptocht van SC Overwetering. De weergoden waren ons goed gezind. Waar vooraf een enkele bui werd voorspeld, was het een heerlijk zonnige dag met een aangename temperatuur.

  De eerste deelnemers startten om 09.00 uur. De route leidde de deelnemers via Middel en Boerhaar naar het pauzepunt bij de familie Middelkamp op het festivalterrein van het Dauwtappen. Onder het genot van een kopje koffie of thee en krentenwegge werden de deelnemers getrakteerd op een prachtig muzikaal optreden van zangeressen Jet en Laurie Kleineschaars. Via de Boskamp vond iedereen de weg terug naar SC Overwetering. Hier stond de deelnemers een heerlijk verzorgde lunch te wachten.

  Onderweg hadden de deelnemers nummer verzameld. Deze nummers konden zij afstrepen op hun bingokaart. In de middag werd de eerste volle bingokaart ingeleverd. André Nijboer ging er met de hoofdprijs vandoor: een splinternieuwe fiets aangeboden door Logt Tweewielers!

   

  De rest van de dag stond in het teken van gezelligheid onder het genot van een borrel. Overwetering kijkt wederom terug op een geslaagde editie en bedankt de vele sponsoren voor de door hen beschikbaar gestelde prijzen.