• Zaterdag 30 oktober kon de wekker weer gezet worden want we speelden al om 9:00.
  Mede door het slechte weer was het nog bijna donker toen we aankwamen bij overwetering.
  Victor deed niet mee want hij was niet helemaal fit en had ook nog een oog ontsteking. Zoals het een echte teamspeler betaamt was hij er wel bij om de jongens aan te moedigen.
  Op papier zou het een eenvoudige wedstrijd worden, wij waren immers de koploper en Diepenveen stond met slechts 4 punten ergens onderaan. De doelstelling was dan ook om ze de grootste nederlaag toe te brengen die ze tot dusver hadden gehad. 7-0 zou het dan moeten worden.
  Met Wessel als vervanger van Victor en Jan op de bank begonnen we volle goede moet aan de westrijd.
  De wedstrijd speelt zich het eerste deel voornamelijk af op de helft van de tegenstander. Ondanks dat we minder goed druk zetten dan dat we kunnen komt Diepenveen er maar moeilijk uit.
  Mede door het onrustige en wat slordige spel resulteert het voor ons niet in grote kansen. De eerste grote kans krijgen we in de 12e minuut als Levi met een crosspass Stef vrijspeelt. Zijn schot wordt echter gepakt door de keeper.
  4 minuten later is daar de volgende kans. Na een actie van maakt de tegenstander een overtreding waardoor we een vrije trap krijgen op een mooie plek voor Levi. Hij weet deze echter niet te verzilveren. 3 minuten later is daar de eerste grote kans voor diepenveen als Roan de bal per ongeluk tegen de spits schiet, gelukkig weet Diepenveen ook niet te scoren. In de 21ste minuut volgt de eerste wissel. Jan komt erinn voor Brent. In de de 23ste minuut weten zowel Jan als Stef het net eindelijk te vinden, het blijft echter 0-0 want beide goals worden afgefloten i.v.m. buitenspel.
  Met deze stand gaan we ook naar de kleedkamer voor een bakkie ranja en wat aanwijzingen van de trainers waardoor we hopelijk de 2e helft iets beter gaan voetballen.
  We beginnen de 2e helft met Wessel als linksbuiten, hij is de vervanger van Stef. Binnen een minuut is er al een hele grote kans voor Kick na een mooie bal van Jan, Kick schiet echter net naast. 2 minuten later is er een hele grote kans voor Diepenveen. Ze krijgen een vrije trap in de 16 omdat Roan de bal voor een 2e keer oppakt. Gelukkig voor ons weten ze deze kans niet te verzilveren.
  Het spel golft de 2e helft op en neer want enkele minuten later is zijner weer mogelijkheden voor Overwetering. Kevin schiet op de paal en Jan schiet in de rebound tegen de keeper. Tegen alle verwachtingen in is het in de 14e minuut dan toch Diepenveen die na een snelle counter de eerste goal weet te maken.
  Gelukkig laten we de kop niet hangen, 2 minuten na de openingstreffer schuift Jan na een hele mooi actie van Wessel de bal achter de doelman, 1-1. Het blijft vervolgens een tijdje 1-1. Kevin komt er nog in voor Stef, Dani valt uit met een blessure en zo komen we steeds dichter bij het eind signaal.
  Gelukkig voor ons weet Levi in de laatste minuut met een mooi geplaatst schot toch nog een keer de doelman te verschalken, 2-1.
  Het is lang geen 7-0 maar toch is de vreugde er niet minder om. We kunnen weer 3 punten bijschrijven en blijven zo koploper.
  Smetje van de dag is wel de blessure van Dani. Hij heeft een scheurtje in z’n enkel/hiel en zal de komende weken niet mee kunnen doen.
  We wensen Dani een voorspoedig herstel!!!!