• Sportclub Overwetering was als vanouds van de partij op de Olster jaarmarkt op zaterdag 16 september. Het weer was goed gezind, met nog zomerse temperaturen was er veel belangstelling voor het doelschieten en het raden van de boodschappen.

    Voor velen een jaarlijkse traditie die weer op het programma stond, de Olster Jaarmarkt. En dan ontkom je er niet aan om een schot op doel te wagen bij de stand van SC Overwetering, of een poging wagen tot het raden van de waarde van het boodschappenpakket aangeboden door Plus van den Hoven.

    Bij het handballen werd er met scherp geschoten. Hier ging de winst onder de jeugd naar Lotte ten Have, bij de volwassenen was Eline Wellenberg het meest doelbewust. Beiden gingen met een nieuwe handbal aan de haal. Djim Willemsen liet bij de jeugd voetbal zijn fijne traptechniek zien en won overtuigend. Jordi Veldhuis deed dit voor de volwassenen en kon zijn geluk niet op met zijn nieuwe bal.

    Ook kon er een gokje gewaagd worden met het raden van de waarde van de boodschappen. Het zat heel dicht bij elkaar, maar Karin de Graaf was het meest prijsbewust van allemaal en won het gevulde boodschappenkrat beschikbaar gesteld door Plus van den Hoven.

    We bedanken iedereen die mee heeft gedaan en de vele vrijwilligers die onze stand hebben bemand. Plus van den Hoven wordt hartelijk bedankt voor de beschikbaar gestelde boodschappen.