• De schoenen zijn gepoetst, de wedstrijdtenues gewassen en er staat nog een tactische training op het programma voor een optimale voorbereiding. Kortom, onze elftallen zijn er helemaal klaar voor! En die voorbereiding is niet voor niks, want aanstaande zaterdag 12 november staan er twee derby-wedstrijden op het programma. Overwetering JO11 én Overwetering 1 gaan laten zien wat we in huis hebben.

    We mogen op bezoek bij onze vrienden van Wijhe ‘92, iets noordelijker langs de IJssel gevestigd en sinds jaar en dag een geduchte tegenstander. De laatste keer dat de eerste elftallen elkaar troffen in Wijhe is inmiddels drie jaar geleden, en eindigde in een nederlaag voor Sc Overwetering. De laatste keer dat Overwetering heeft gewonnen in Wijhe was zelfs in het seizoen ‘13-‘14. Het komt dus goed uit dat hoofdtrainer Sander Poll een ijzersterk team heeft samengesteld, want het is tijd om deze reeks te onderbreken!

    Het beloven spannende wedstrijden te worden, met als afsluiter een gezellige feestavond in de kantine van Wijhe’92. Iedereen is welkom om de teams aan te moedigen en na afloop een feestje te bouwen in de kantine!

    🕠 17:30 | Wijhe JO11 - Overwetering JO11
    🕡 18:30 | Wijhe 1 - Overwetering 1