• Afscheid Aldo Nijboer als hoofdtrainer van handbal dames 1

    11 dec 2023
  • Aldo Nijboer stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van handbal dames 1. Dit is het tweede seizoen van Aldo als trainer van dames 1. In het verleden heeft Aldo ook al eens vier opeenvolgende seizoenen de handbaldames getraind. Na deze vele seizoenen als hoofdtrainer gaat Aldo ons helaas verlaten. De reden is dat Aldo, zoals hij zelf aangeeft, na al deze jaren ook eens een jaar géén training wil geven. Gelukkig zullen we hem nog steeds regelmatig zien op onze club als hij zijn dochter komt aanmoedigen bij haar handbalwedstrijden.
  • Aldo heeft met zijn trainingen en coaching speelsters techniek, samenspel en zelfvertrouwen bijgebracht. Niet onbelangrijk is de fijne sfeer die Aldo wist te creëren binnen het team. Ook de trainingsweekenden werden altijd zeer gewaardeerd door de handbaldames, zowel vanwege het handbal als vanwege de gezelligheid. Aldo heeft na zijn eerste periode als hoofdtrainer ook nog de jeugd getraind. Sinds seizoen 22/23 heeft Aldo dames 1 weer onder zijn hoede, met handhaving in de hoofdklasse als resultaat. Huidig seizoen is het team versterkt met enthousiaste speelsters die zijn doorgestroomd vanuit de jeugdteams. Ook met deze veranderingen staat er dit jaar onder Aldo weer een sterk team dat goed op elkaar is ingespeeld.

     

    Wij willen Aldo bedanken voor zijn jarenlange inzet bij onze vereniging. Het wordt erg gewaardeerd dat Aldo zo betrokken is bij onze club en oog heeft voor zowel zijn eigen speelsters als voor de jeugd. De individuele aandacht voor speelsters tijdens trainingen en het delen van zijn eigen ervaringen op het veld zijn altijd positief ontvangen. Met zijn vertrek missen we "gewoon een heel prettige en kundige coach". Aldo, ontzettend bedankt en we hopen dat we dit seizoen mooi kunnen afsluiten met elkaar.