Vriend

Vrienden van Overwetering  

Wordt ook Vriend van Overwetering en meldt u hier aan voor slechts €50 per jaar, de club zal u dankbaar zijn. Klik hier voor meer informatie.
Bekijk hier op de vriendenlijst wie u allemaal al voor gingen...

Vriend van Overwetering


Doorlopende machtiging - SEPA
Sportclub Overwetering
Koekoeksweg 11b
8121 CS Olst
Nederland
Incassant ID: NL82ZZZ406503490000

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Sc. Overwetering om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributies en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Sc. Overwetering.
Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. *
IBAN is de afkorting voor International Bank Account Number. Het IBAN van Nederlandse bankrekeningnummers bestaat uit 18 tekens (cijfers en letters) en het huidige rekeningnummer komt er in voor.
BIC staat voor Bank Identifier Code (BIC). De BIC is de internationale identificatiecode van een bank. Elke bank heeft een eigen unieke code van 8 of 11 tekens.
Kenmerk machtiging
Reden betaling: contributie


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!