Handbalnieuws

Eerste ronde van de beker in the pocket.

11 oktober 16:45  Afgelopen donderdag 8 oktober stond de bekerwedstrijd tegen Wesepe op het programma. De laatste jaren worden wij vaak in de eerste ronde tegen Wesepe uit geloot. Stiekem niet zo heel erg. Je speelt in je eigen hal op een trainingsavond. Voor ons veel voordelen. Wesepe heeft in de competitie nog geen wedstrijd gewonnen. Wij weliswaar één van de twee wedstrijden dus heel veel kan je daar nog niet over zeggen. Ook is een wedstrijd tegen Wesepe een wedstrijd waar de stand niet zoveel uitmaakt. Het is en blijft een derby. Van te voren zijn een aantal druk bezig geweest om een live stream te regelen. Zo konden onze trouwe supporters vanuit hun eigen huiskamer mee genieten. Maura en Lieke van de A1 en Chantal van dames 2 sloten bij de groep aan. Van horen zeggen weten we dat Wesepe ook een aardig volle blessure bank heeft. We wisten dus niet zo goed wat we konden verwachten. meer »

481x gelezen

Twee punten laten glippen

4 oktober 22:00  Zaterdagavond 3 oktober stond de wedstrijd tegen Heeten op het programma. Vanwege de extra corona maatregelen, mocht er geen publiek aanwezig zijn. Gelukkig had Heeten hier goed op ingespeeld en hadden ze een live stream geregeld. Complimenten, want uit betrouwbare bronnen kunnen wij vermelden dat deze live stream perfect liep. meer »

445x gelezen

HANDBAL & VOETBAL LIVESTREAMS

3 oktober 15:00  Helaas mag er de komende weken geen publiek bij de wedstrijden zijn. Gelukkig spelen zowel dames 1 handbal, alsmede heren 1 voetbal een wedstrijd waarbij de tegenstander zorgdraagt voor een livestream om zo via internet de wedstrijd te bekijken.meer »

1116x gelezen

2 nieuwe scheidsrechters handbal

28 september 20:30  Op zaterdag 5 september zijn Fenna Nijland en Moniek Bos geslaagd voor hun diploma Verenigingsscheidsrechter Handbal. meer »

500x gelezen

Twee punten in the pocket!

27 september 20:30  Gisteravond was daar dan eindelijk het moment. De start van de competitie. Het tenue met de vertrouwde geel groene kleuren mocht weer uit de tas! De handbalschoenen konden weer aan en het gekibbel in de kleedkamer was weer vanouds. meer »

569x gelezen

UPDATE 29-06 PROTOCOL EN SCHEMA TRAININGEN

22 juni 14:15  Op deze nieuwspagina vind u het meest recente trainingsschema en sportprotocol, alsmede de aangepaste routing in verband met de corona-richtlijnen.meer »

2973x gelezen

Wederom een klap te verwerken

9 maart 19:00  Zaterdag 7 maart stond in het teken van de derby tegen onze sporthalgenoot Wesepe. Afgelopen week hebben we voor ons doen compleet kunnen trainen met onze focus op het snelle spel van Wesepe. In de eerste helft van de competitie hebben wij in de laatste seconde van Wesepe gewonnen. Dit was voor ons een fantastische overwinning, maar voor Wesepe was dit uiteraard een zure nederlaag. Voor beide ploegen staan er belangrijke punten op het spel. Wesepe staat met één punt onder ons. Als wij winnen nemen wij meer afstand van de onderste ploegen en kunnen wij met wat meer rust de competitie uitspelen. Als Wesepe wint gaan zij over ons heen en moeten we hopen dat de onderste ploegen ook niet teveel punten scoren… meer »

742x gelezen

Nagedachtenis Frans Verwoolde

4 maart 16:15  Met verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Frans Verwoolde, Lid van Verdienste van onze vereniging. meer »

711x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!