Voetbalnieuws

Eindelijk weer 3 punten

4 februari 17:45  Sc. Overwetering- Victoria'28meer »

AFTERMOVIE: Freestyle voetballers van StreetSkills

25 mei 13:15  Op zaterdag 8 mei kwamen de freestyle voetballers van StreetSkills een freestyle voetbal clinic geven aan de jeugd van SC Overwetering! Elke speler ging een uur intensief aan de slag om de gaafste freestyle voetbaltrucs te leren. Daarnaast kregen alle spelers aan het eind van de freestyle training ook nog een spectaculaire freestyle show te zien! meer »

224x gelezen

#10 Hopen op mooie vooruitzichten in 2021

22 december 12:15  We begonnen het seizoen hoopvol. Maar, toch hielden we in ons achterhoofd rekening met een eventuele 2e golf. Na de eerste competitiewedstrijd tegen ABS waarin meerdere besmettingen werden geconstateerd werd ons al snel duidelijk dat ook dit seizoen onderbroken zal worden. Maar voor hoelang? Inmiddels is het ons allemaal duidelijk dat dit nog wel even kan duren voor we überhaupt weer met elkaar kunnen trainen. Laat staan waarin we enig perspectief hebben op (her)starten van de competitie. De competitie uitspelen is ondenkbaar. Een halve competitie is denkbaar als we voor maart kunnen starten. Op het moment dat ik deze blog aan de keukentafel aan het schrijven ben hoor ik op de achtergrond het RTL-nieuws dat Engeland weer in volledige lock-down gaat. Het schijnt dat het virus zich aan het muteren is. Deze variant is nog besmettelijker, lekker dan: ‘daar gaat de hervatting van de competitie’, hoor ik mijzelf denken. Tegelijkertijd is het ook wel weer een egoïstische gedachte van mij. Er zijn op dit moment veel mensen die nu letterlijk en figuurlijk lijden onder dit virus. Laten we maar omarmen wat we allemaal nog wel kunnen, hebben en hopen op mooie vooruitzichten in 2021.meer »

403x gelezen

HANDBAL & VOETBAL LIVESTREAMS

3 oktober 15:00  Helaas mag er de komende weken geen publiek bij de wedstrijden zijn. Gelukkig spelen zowel dames 1 handbal, alsmede heren 1 voetbal een wedstrijd waarbij de tegenstander zorgdraagt voor een livestream om zo via internet de wedstrijd te bekijken.meer »

1116x gelezen

UPDATE 29-06 PROTOCOL EN SCHEMA TRAININGEN

22 juni 14:15  Op deze nieuwspagina vind u het meest recente trainingsschema en sportprotocol, alsmede de aangepaste routing in verband met de corona-richtlijnen.meer »

2972x gelezen

DOELPUNT VAN HET JAAR

14 mei 7:00  De winnaar is bekend, check het filmpje voor de winnaarmeer »

1625x gelezen

Nagedachtenis Frans Verwoolde

4 maart 16:15  Met verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Frans Verwoolde, Lid van Verdienste van onze vereniging. meer »

711x gelezen

ZATERDAG IS HET DERBY-DAY

15 januari 17:15  Aankomende zaterdag 18 januari is het derby-day bij Overwetering! meer »

1644x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!