Vrienden van Overwetering

 Doelstelling:

De opdracht van het Hoofdbestuur aan de Vriendenclub is eenduidig:

Het bevorderen van goede sfeer rondom onze selecties door middel van steungerichte fondsen en actieve ondersteuning voor  prestatiebevorderende  activiteiten. Ook het organiseren van gezamenlijke busreizen naar verre tegenstanders en/of beslissende wedstrijden hoort tot de kerntaken.

Wat is jouw (uw) voordeel na aanmelding:

• Gratis toegang bij de thuiswedstrijden van onze selecties,
• Kopje koffie (eigen clubhuis) in de rust,
• Aparte ontvangstruimte Vrienden van Overwetering
• Altijd voorrang bij reservering plaatsen in bus
• Gratis deelname aan activiteiten w.o. thema avonden, gastsprekers e.d.

 

Grondslag

Om de Vrienden van Overwetering (VvO) enige armslag te verlenen heeft het oprichtingsbestuur een ledenactie georganiseerd en inmiddels hebben al meer dan 160 leden zich gemeld. Contributie: € 50,00/jaar

De club, op haar beurt, stelt zich garant voor een vast bedrag, teneinde het fonds in waarde te vermeerderen. VvO zal ook de nodige activiteiten ontwikkelen om extra fondsen te werven teneinde haar toezegging richting Hoofdbestuur (HB) Leden, opleidingen en Spelersraad (SR) waar te maken. Naast contributie zullen deze wervingen o.a. bestaan uit het houden van:

  • Verlotingen,
  • Rad(en) van Avontuur,
  • Sponsoring wedstrijdballen,
  • Thema avonden,
  • Veilingen of..,
  • Wat verder tot ontwikkeling komtWerkwijze sinds 2008/2009:

De VvO vindt dat alle vormen van beloning prestatie bevorderend moeten zijn en deze mening wordt gedeeld door de spelersafvaardiging waarmee plan is opgesteld.

Middelen worden aangewend - in overleg met spelersraad - voor busreizen naar verre of beslissende wedstrijden, medefinanciering trainingskampen, speler van de week en speler van het jaar verkiezing, naast mogelijke (mede)financiering van initiatieven welke opleiding bevorderend zijn.

Over haar extra inkomsten zal VvO zelf beslissen waaraan de gelden ten goede komen, uitgangspunt is altijd een prestatieverbeterende activiteit. Dit kan ook zijn: het beschikbaar stellen van gelden voor een specifieke aanschaf t.b.v. de vereniging en niet direct voor de selectie. Te denken valt dan aan zaken van algemeen nut, jeugd of clubhuis.

De VvO zal wekelijks zorg dragen voor de verkiezing van de Speler van de Week, waarbij telkens een vijftal “deskundigen” zal worden verzocht zijn/haar beoordeling te geven.  De stand om de speler van de week zal niet bekend gemaakt worden teneinde de einduitslag: “Speler van het Jaar”, nog enigszins verrassend te houden. De bekendmaking van de speler van de week bij thuiswedstrijden wordt bekendgemaakt en wel na afloop van de wedstrijd in het clubhuis en gaat vergezeld van een bonnenkaart en een waardecheque beschikbaar te stellen door de VvO en  kledingleverancier Telstar.

Verder stelt de VvO zich open op naar een ieder die activiteiten aandraagt die sfeerverhogend werken binnen Sc. Overwetering en haalbaar zijn voor de VvO. Meldt u dus nu hier aan als Vriend!

Bekijk hier de lijst met Vrienden van Overwetering en zorg dat u er ook bij komt te staan! Alvast onze hartelijke dank.

Gerrit Krijt

Adres 
Grote Lijster 4
8121 JC OLST
Telefoon 0570 724407
Mobiel 06-22739662
Email gkrijt46@gmail.com

Hein te Riele

Adres
Boskamp 26
8121 CX OLST
Telefoon 0570 562535
Mobiel 06-11100290
Email heinteriele@home.nl

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!