Lid worden voetbal

Vul hier ook het formulier 'Vrijwilliger worden' in om aan te geven welk vrijwilligerswerk je wil gaan doen voor Sc.Overwetering

Lid worden voetbal

Om actief (spelend) lid van de afdeling voetbal van Sc. Overwetering te kunnen worden, moet je minimaal 5 jaar en 9 maanden oud zijn.
Meld je je als nieuw en actief lid aan bij Sc. Overwetering en word je ingedeeld in een team/elftal, dan ga je ook akkoord met de teamverplichtingen die daarbij horen, zoals het bij toerbeurt rijden naar en van de wedstrijden, het wassen van de wedstrijdkleding en het assisteren bij zowel voetbalgerichte activiteiten (bijvoorbeeld vlaggen of fluiten) als niet-voetbalgerichte activiteiten (bijvoorbeeld verenigingsacties om de clubkas te spekken).
Je bent je ervan bewust dat dit hoort bij het lidmaatschap. Ben je jeugdlid, dan geldt het bovenstaande voor je ouder(s)/verzorger(s).
Alle velden met * verplicht invullen.
Kies bestandWijzigVerwijder

Lidmaatschapsvoorwaarden Sc. Overwetering:
Het lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni en wordt telkens met één jaar verlengd. Bij tussentijdse opzegging is men verplicht de contributie tot 30 juni van het lopende voetbalseizoen te voldoen.
Opzeggen kan alleen schriftelijk via de website vóór 31 mei. De contributiegelden van voetballende leden zijn inclusief clubgelden, bondsgeld, kosten voor wedstrijdkleding en wasgeld. Eventuele boetes (en/of vernielingen) worden extra in rekening gebracht. Alle contributies dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan. De club zal deze kosten automatisch incasseren. U vult daarvoor onderstaande doorlopende machtiging in.

De persoonlijke gegevens die door u worden verstrekt zijn bestemd voor de ledenadministratie van Sc. Overwetering. Tevens zullen enkele gegevens (naam en geboortedatum) gebruikt worden voor de teamindeling en verjaardagskalender op de website.Doorlopende machtiging - SEPA
Sportclub Overwetering
Koekoeksweg 11b
8121 CS Olst
Nederland
Incassant ID: NL82ZZZ406503490000

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Sc. Overwetering om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributies en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Sc. Overwetering.
Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. *
IBAN is de afkorting voor International Bank Account Number. Het IBAN van Nederlandse bankrekeningnummers bestaat uit 18 tekens (cijfers en letters) en het huidige rekeningnummer komt er in voor.
Kenmerk machtiging
Reden betaling: contributie


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!