Dik verdiende overwinning na hele goede 2e helft!

ST: Lemelerveld/Lemele VR1 (zon)

1 - 3

Overwetering VR1 (zon)

... (schot)
8'
11'
65'
Anique Koers (afstandschot)
73'

Competitie

4e klasse 01

Datum

11 oktober 2020 12:00

Accommodatie

Sportpark Heidepark
Verbindingsweg 1 c
8151 PP
Lemelerveld
tel. 0572-372405

Vandaag wachtte ons de uitwedstrijd naar Lemelerveld/Lemele Vr1. Een team wat al jaren in de 4e klasse uitkomt, waar ook redelijk wat jeugd is op gebied van damesvoetbal en een team wat 5e stond en wij 8e. Dus... 

Na 2 onnodige nederlagen was het aanhaken in de middenmoot of onderin bungelen. Met de nodige tips konden de dames de strijd aan tegen een team waarbij wij 4-4-2 tegenover ons verwachten maar dat was het niet echt. Wel met opkomende backs en een hoop enthousiasme hadden we het best even lastig. Lemelerveld was fel en daar moesten wij een antwoord op vinden. Na een aantal weken 4e klasse zie je dat dat steeds sneller gaat en dat wij ook meer en meer ons mannetje staan fysiek. Na een wat lullige tegengoal in de 8e minuut was het een hele goede aanval van ons waarbij Chantal een hele goede goal maakte. De combinatie eraan voorafgaand was ook erg mooi! Lemelerveld hield het felle en enthousiasme nog even vol en was ook lastig te verdedigen met een handvol gevaarlijke corners. Tot aan de rust bleef het spel echter op en neer golven en ook wij misten een goede mogelijkheden via o.a de onvermoeibare Annouk! 

 

In de rust is aangeven dat als wij het heft in handen zouden kunnen krijgen vanaf de aftrap zouden wij de partij naar ons gaan toetrekken. Met ook die instelling ging het ook zo en waren het zeker de eerste 35 minuten voor Lemelerveld niet te houden. Dat lag grotendeels aan onze wedstrijdmentaliteit en gelukkig beloonden wij onszelf ook met nog 2 mooie doelpunten via Anique en Myrthe. De laatste 10 minuten werd Lemelerveld nog even wat opportunistisch maar niet gevaarlijk. Dus...eindelijk weer 3 punten en de aansluiting met de middenmoot. 

 

Op basis van de eerste 4 wedstrijden horen wij hier zeker thuis. Nu een weekendje rust en hopelijk over 2 weken thuis tegen CCV uit Wilp.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!