Zure nederlaag tegen Activia Vr1 voor de voetbalsters!

Overwetering VR1 (zon)

3 - 4

Activia VR1 (zon)

Anique Koers (corner)
4'
Anique Koers (afstandschot)
11'
31'
... (intikker)
44'
45'
... (schot)
74'
... (schot)
80'
... (schot)

Competitie

4e klasse 01

Datum

4 oktober 2020 11:45

Scheidsrechter

H.J.B. (Marco) Schoorlemmer

Accommodatie

Sportpark Overwetering
Koekoeksweg 11 B
8121 CS
Olst
tel. 0570-561693

Vandaag wachtte ons de wedstrijd tegen de ploeg die vorig seizoen stijf bovenaan stond in deze 4e klasse tot corona ook voor hun zorgde dat ze geen kampioen konden worden, dat wat wij in de 5e klasse hadden. Een echte topploeg in onze competitie dus. 

Van een paar seizoenen geleden kenden wij ze nog, een goede rechtsbuiten, een fysiek team wel en wel goed dus. 

Met 12 meiden erbij vandaag gingen we de strijd aan en hoe..... Na 11 minuten stonden we met 2-0 voor door 2 prachtige doelpunten van Anique. We speelden echt makkelijk, echt ook goed en er was verrassend genoeg geen probleem. Toch kregen wij het voor elkaar om de rust maar met 3-2 in te gaan. 2 tegendoelpunten die we gewoon cadeau deden maar ook een goede actie van Esmee. Conclusie tot zover: de betere ploeg maar een te kleine voorsprong, net als vorige week. Toen gingen we er helaas op....

Het werd een gevecht met vooral in het eerste deel een paar prachtige mogelijkheden voor o.a Annouk, Linda en Myrthe. Alle drie een op een met de keeper en niet scoren.

Net als vorige week werd dit weer afgestraft helaas. Eerst een fout op ons middenveld en een goede actie van hun rechterspits (3-4) en einde partij en nul punten. Wat een zure en onnodige nederlaag tegen een ploeg die het in de 2e helft ook wel beter dan ons deed maar we hadden het gewoon moeten beslissen! 

 

Wel trots op die meiden die het wel gewoon hebben laten zien dat wij in de klasse mee kunnen. Hopelijk leren we er van en doen we het volgende week in Lemelerveld beter!.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!