Home

UPDATE: CORONA-SITUATIE OLST

1 april 16:15  Beste ouders/ verzorgers, We krijgen berichten door van enkele besmettingen binnen enkele teams van onze jeugdafdeling. Deze kinderen zitten momenteel in quarantaine. We begrijpen dat dit veel vragen oproept over het risico voor uw kind. Het is goed om te weten dat de GGD de contacten in de buitenlucht onder kinderen in de basisschoolleeftijd schaart onder overige contacten en er in principe geen actie nodig is. (Dit is anders dan de contacten die kinderen op school in dezelfde binnenruimte hebben, dan moet namelijk een gehele groep in quarantaine)meer »

960x gelezen

Hameroverdracht op algemene ledenvergadering

27 maart 15:15  De algemene ledenvergadering van Sc. Overwetering werd dit jaar, geheel in lijn met het thuiswerken en digitaal vergaderen in coronatijd, ook online gehouden. Maandag 22 maart zaten de aangemelde leden achter de computer om middels een livestream geïnformeerd te worden over belangrijke verenigingszaken. In het voorwoord van de voorzitter werd stilgestaan bij de impact van Corona op onze vereniging. Maar er werd ook vooruit gekeken naar de aanstaande aanleg van het beachveld en de verduurzamingsplannen. De financiële situatie werd vervolgens door de penningmeester toegelicht met daar ook duidelijk zichtbaar de gevolgen van Corona op de begroting.meer »

290x gelezen

Vriend- en vriendinnenmaand jeugdvoetbal

27 maart 12:30  Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud? En heb jij ook zo’n zin om te sporten in het voorjaar? Kom dan in de maand april vier keer gratis mee voetballen bij een van de jeugdteams van Sportclub Overwetering. meer »

95x gelezen

BESTEL VANAF NU UW COMPOST!

15 maart 13:45  Bestel nu uw tuincompost, potgrond en organische mestkorrels en krijg uw bestelling gratis Coronaproof thuisbezorgd op (paas)zaterdag 3 april aanstaande! meer »

200x gelezen

CORONA UPDATE - 27 FEBRUARI

28 februari 12:00  Beste leden/ ouders en/of verzorgers, meer »

258x gelezen

GRATIS WASSEN EN ONZE CLUB STEUNEN?

4 februari 21:15  Spaar vanaf heden voor een gratis autowasbeurt bij de Carwash van Autobedrijf Ripperda én steun de club bij inleveren van de volle spaarkaart.meer »

347x gelezen

Uitslag Grote Clubactie 2020

30 december 22:15  Ook in 2020 heeft Sportclub Overwetering weer meegedaan aan de Grote Clubactie. Dit jaar door Corona waren er extra online verkoopmogelijkheden en hebben we de superloten actief gepromoot. Dit heeft geleid tot het recordbedrag van €6200,80-. Een zeer welkome opsteker in deze tijd.meer »

412x gelezen

Terugblik: Meet & greet met Danique Kerkdijk

22 december 12:30  Danique Kerkdijk viert de kerst in Nederland. Een super mooie kans voor een meet & greet met onze jeugdspelers. Er moest heel wat geïmproviseerd worden om het binnen de coronaregels mogelijk te maken. Plotseling ging Engeland zondagavond ook nog eens op slot. Danique kon na haar wedstrijd zondagmiddag gelukkig nog net op tijd door de tunnel naar Frankrijk en via België terug naar Nederland.meer »

488x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!