Home

PLUS VAN DEN HOVEN-OLST HOOFDSPONSOR JEUGD!

28 juni 20:30  Het contract is getekend: PLUS van den Hoven-Olst is de eerste hoofdsponsor van de jeugd in de geschiedenis van Sportclub Overwetering! meer »

577x gelezen


DAMES RECREANTEN ZOEKEN VERSTERKING!

7 juni 20:00  Ons handbal recreanten team is op zoek naar versterking!meer »

1340x gelezen

EK POOL 2021

5 juni 20:15  Het EK staat voor de deur en het Nederlands Elftal is eindelijk weer van de partij. Durf jij te voorspellen hoe onze Oranje Leeuwen en de andere teams gaan presteren? Doe dan mee aan de SC. Overwetering EK POOL en word de meestervoorspeller van de club. De winnaar krijgt een officieel Oranje shirt met je eigen naam. Deelname aan de EK POOL is gratis.meer »


VOETBALSTERS GEZOCHT!

4 juni 20:45  Voor ons damesvoetbal-team zijn wij op zoek naar versterking. Ons damesteam voetbalt op een goed niveau (4e klasse) en om dat te kunnen blijven waarborgen zoeken wij versterking.meer »

1428x gelezen

AFTERMOVIE: Freestyle voetballers van StreetSkills

25 mei 13:15  Op zaterdag 8 mei kwamen de freestyle voetballers van StreetSkills een freestyle voetbal clinic geven aan de jeugd van SC Overwetering! Elke speler ging een uur intensief aan de slag om de gaafste freestyle voetbaltrucs te leren. Daarnaast kregen alle spelers aan het eind van de freestyle training ook nog een spectaculaire freestyle show te zien! meer »

223x gelezen

Het nieuwe beachveld is populair!

24 mei 14:45  Sinds enkele weken is het beachveld volop in gebruik. meer »

710x gelezen

Go Ahead Eagles komt naar SC Overwetering voor de jeugd

1 mei 12:30  Bij SC Overwetering organiseren we in samenwerking met Go Ahead Eagles dit voorjaar voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 jaar een specifieke masterclass in het thema Skill Games. Op vrijdag 14 mei (dag na Hemelvaart) wordt de voetbaldag georganiseerd van 10.30 uur – 14.00 uur. meer »

568x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!